Добредојдовте во Xi'an Aogu Biotech Co., Ltd.

Банер
банер2
банер

Категорија на производ

Топли производи

Сила

За нас

Ние главно обезбедуваме

XI'AN AOGU BIOTECH CO., LTD.е основана во 2013 година, Групацијата има две подружници, XI'AN IMAHERB BIOTECH CO., LTD.и XI'AN NAHANUTRI BIOTECH CO., LTD.чие седиште е во Националната високотехнолошка развојна зона Ксиан, провинцијата Шанкси.

Компанијата има кооперативна фабрика која покрива површина од повеќе од 1.000 mu (165 хектари), со напредна опрема за екстракција и зрела технологија за екстракција и континуирана соработува со универзитетските истражувачки единици за да се обезбеди истражување и развој на производите и да се зајакне квалитетот на производот.

Нашите производи се поддржани со целосна документација, како што се TDS, MSDS, COA, Composition, Nutraceutical Sheet итн. И опремени со најсовремени инструменти за тестирање и идентификација, како што се UPLC, HPLC, UV и TT (за активни компоненти) GC и GC-MS (остаток од растворувачи), ICP-MS (тежок метал), GC/LC-MS-MS (остаток од пестицид), HPTLC и IR (идентификација), ELIASA (ORAC вредност), PSL (остаток од зрачење ), Микробиолошки тест и сл.

Гледај Повеќе

Прашање за ценовник

апликација_прашање

Ние се стремиме да им обезбедиме на клиентите квалитетни производи.Побарајте информации Примерок и цитат, контактирајте со нас!

ИСПРАТЕТЕ ПРАШАЊЕапликација_прашање

Последни вести