Добредојдовте во Xi'an Aogu Biotech Co., Ltd.

банер

нашата приказна

Ние сме водечки снабдувач во Кина на висококвалитетна суперхрана од 2014 година.

Обезбедуваме силно пазарно знаење, професионализам и нашиот етос се заснова на интегритет и правичност.

Бевме еден од пионерите „рани усвоени“ на трендот на силно појавени екстракти и козметички материјали.Брзо и цврсто воспоставивме добра репутација како добавувач на големо и во текот на следните 16 години бевме сведоци и бевме инструментални за апсорпцијата на мејнстрим пазарот на овие премиум производи богати со хранливи материи.

Растење на нашиот бизнис и растење на пазарот
За ова време, заедно со пазарот, и ние еволуиравме, растевме и созревавме како компанија.Родивме 2 главни брендови, Imaherb & Nahanutri, Imaherb е водечки на пазарот суперхрана и екстракт од билки на брендот на пазарот во САД и Велика Британија.Наханутри е бренд на водечките пазарни производи.

Ние разбираме и знаеме како да ги поддржиме вашите потреби
Нашето акумулирано искуство и знаење ни даваат самодоверба да веруваме дека сме добри во она што го работиме.Иако ние природно го нудиме она што секој аспирантен, остроумен клиент би го очекувал од успешна компанија со добро заснована репутација во високо регулиран сектор – строга контрола на квалитетот, соодветна документација, тековно фокусирано истражување и високи нивоа на услуга – ние исто така имаме за цел да бидеме добри смешен, пријателски расположен, корисен и ефикасен.

Нашиот тим

Со седиште во Кина со глобална мрежа на доверливи и докажани добавувачи, нашиот тим се водечки експерти за суперхрана
Имаме доволно среќа да имаме фантастичен тим од колеги кои работат низ нашата компанија, од складирање и дистрибуција до нашиот посветен тим за пакување и седиште, неуморно работиме да донесеме нови производи на пазарот и да ги одржуваме нашите стандарди за квалитет.Дури и успеваме да се забавуваме по пат!

Запознајте се и поврзете се со нашиот тим

тим 3
тим 1
Тим 2

Нашите верувања

Од добавувачи до клиенти, ние веруваме во правичност и транспарентност на секој чекор од нашиот бизнис

Правечност за нашата мрежа на одгледувачи и добавувачи
Како една од пионерските компании во категоријата материјали за екстракт и козметика, имаме изградено долгогодишни односи со многу одгледувачи.Дел од нашиот етос е да имаме здрави деловни односи, и со клиентите и со добавувачите.На нашите добавувачи им плаќаме фер цени за производи со врвен квалитет и секогаш гарантираме дека со нашите добавувачи се однесуваме со почит.

Планетата е на прво место
Да се ​​биде во веганската прехранбена индустрија ни овозможува лесно да се види зошто ги држиме блиску до срцето прашањата за животната средина.Ние го минимизираме влијанието што го имаме преку иницијативи како одговорни извори, минимизирање на количината на пакување што ја користиме во текот на бизнисот и воведување на пакување што може да се рециклира низ нашите брендови.Ние сме исто така многу блиску до постигнување на нашата акредитација BCORP, што значи дека ги исполнуваме највисоките стандарди за проверени социјални и еколошки перформанси, јавна транспарентност и правна одговорност за да се балансираат профитот и целта.

Етичко и одржливо земјоделство
Нашата потрага по суперхрана со највисок квалитет започнува на самиот почеток каде наоѓаме добавувачи кои се експерти за овие состојки.Нашите производи ги набавуваме во аголот на светот каде растението природно напредува и гарантираме дека тоа се прави одговорно.

Секогаш размислуваме за начини како да го намалиме нашиот отпечаток
Ние секогаш бараме нови начини да го намалиме нашето влијание врз животната средина, од стратешки давање нарачки за да го минимизираме согорувањето на горивото за да ги доведеме нашите производи кај нас за да ја намалиме количината на пластика во која нашите производи. целосно обновливи извори на енергија за напојување на нашето седиште.